Lijkt het jou ook fijn om samen met andere opvoeders te leren over meer zelfvertrouwen voor je (gast)kind?

 

Tijdens deze workshop voor (gast)ouders krijg je advies en praktische handvatten hóe positief (gast)ouderschap in te zetten. We gaan aan de slag met opvoedstrategieën die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je (gast)kind gelukkig, zelfverzekerd en sociaal vaardig is.

We gaan aan de slag met duidelijke en effectieve communicatie, verschillende manieren om het gezellig te hebben, respect hebben en rekening houden met anderen en het omgaan met emoties.

Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan, dit alles onder het genot van een lekkere kop koffie/thee en iets lekkers.

Kom dan naar mijn workshop over meer zelfvertrouwen voor je (gast)kind !

Tijdens deze workshop ga je samen met andere opvoeders op een speelse manier onderzoeken hoe je meer zelfvertrouwen kunt opbouwen bij je (gast)kind én jezelf.

 Ik beloof je dat dit in een fijne, rustige  en positieve sfeer zal plaatsvinden en het je goed zal doen om je zorgen te kunnen delen met anderen.


Ik ben Ingrid van der Heijden. Gelukkig getrouwd en moeder van 3 pubermeiden. 
 Als ik één ding weet is dat in jezelf geloven en bij jezelf blijven dé sleutels zijn voor een gelukkig leven. Als moeder, onderwijzeres en (kinder)coach zie ik veel kinderen ernaar hunkeren om gehoord en gezien te worden. Echter…als je kind beschikt over voldoende eigenwaarde en stevig in zijn schoenen staat, zál je kind ook gehoord en gezien worden! Je kind stáát er dan meer, brengt krachtig en duidelijk zijn boodschap over en gelooft in zichzelf, waardoor een ander ook in je kind gelooft. Ook zal je kind zo beter naar zijn eigen gevoel kunnen luisteren en zijn grenzen kunnen bewaken op een vriendelijke, maar duidelijke manier.

In 2013 heb ik de stap gezet om kinderen te gaan begeleiden op hun pad naar een gelukkig leven, waarin ze zichzelf mogen zijn en ieder mag stralen op zijn/haar manier.

In eerste instantie heb ik me vooral gericht op 1 op 1 trajecten richting onderwijs (Ik leer leren en Ik leer Anders), maar gaandeweg voelde ik steeds duidelijker dat mijn hart ligt bij kinderen in hun kracht zetten; want dit is een voorwaarde om tot leren te kunnen komen!

Ik heb vele kinderen en hun ouders mogen coachen in mijn eigen praktijk, op de basisschool waar ik 22 jaar heb gewerkt en bij Het Levensatelier.

Omdat ik steeds meer voel dat ik het heel fijn vind om échte verbinding tussen ouder en kind, maar ook tussen ouders en kinderen onderling tot stand te brengen, ben ik begonnen met het organiseren van diverse, laagdrempelige FONKELmomentjes/workshops.

Steeds weer zie ik ouders en kinderen na een fijne middag of avond blij naar huis toe gaan, hoe fijn is het dat ik dit heb mogen organiseren voor hen…

Dit FONKELmomentje wil ik graag voor jullie organiseren, omdat het voor mij en voor jullie als een cadeautje zal zijn !

Dit is wat eerdere deelnemers zeggen over het FONKELmomentje voor ouder en kind:

Bianca:

Ik vond het erg gezellig en je spontaniteit zal zeker aansluiten bij vele kinderen. Leuke manier om kennis te maken met je praktijk. 

Marilyn:

Ik vond de relaxte en rustige sfeer fijn. 

 Ellen:

Je hebt een fijne, rustige en heel warme aanpak. Goede tips gekregen en fijn om te voelen dat ik niet alleen sta hierin, maar dat andere moeders hier ook mee worstelen.

 

Ingrid:

Ik vind je aanpak heel persoonlijk en vooral ook gezellig. Je hebt een open houding, positieve benadering, zonder oordeel. Voor mij was het een eye-opener dat mijn (opvoed)gedrag straks ook weer enorm van invloed is als mijn kinderen zelf gaan opvoeden.

Karin:

Jouw workshop heeft mij de bevestiging gegeven dat de weg waarop ik zit de juiste is. Ik heb geleerd dat angst een slechte raadgever is en vond dat je duidelijk uitleg gaf.

 

Heb je interesse in deze workshop vul dan het contactformulier in of MAIL ME via info@fonkelcoaching.nl, bij 6 deelnemers plannen we samen een geschikte datum! Kosten: slechts 7,50 euro, incl. handout en mini high-tea!

Naam (*)
Straat + huisnummer(*)
Postcode(*)
Woonplaats(*)
email (*)
Telefoon (*)
Waarom wil jij graag naar mijn workshop komen?

 

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

 

WhatsApp chat