Kom jij mee inspiratie opdoen en genieten van een momentje voor jezelf?     

Tijdens de FonkeLINK rode draad van je leven-workshop ga je op zoek naar 20 kleine en grote POSITIEVE momenten in je leven die je als indrukwekkend, leuk en/of succesvol hebt ervaren. Hierna ga je onderzoeken wat de rode draad hierbinnen is…welke activiteiten of gebeurtenissen komen regelmatig terug? En hoe kun je deze fijne momenten NU gaan inbouwen voor meer flow in je leven?

Dit is een fijne workshop, die je helpt om ideeën visueel te maken en concreet stappen te gaan zetten; bijvoorbeeld richting een betere balans tussen werk en privé, meer de natuur in gaan, toch die leuke hobby of sport weer gaan oppakken, meer ik-momentjes inbouwen, meer leuke dingen doen met vriendinnen enz. Dingen die je vroeger wel deed en waarvan je je met deze workshop weer bewust wordt, dat je ze door de waan van alledag vaak vergeet of als eerste skipt, terwijl dit eigenlijk de momenten in je leven zijn die je gelukkig maken en zorgen dat je weer bijtankt.

Ik heb er een schilderij van gemaakt, maar je kunt het ook vastleggen d.m.v. het schrijven van een mooie tekst, gedicht, tekenen, knippen, plakken, collage enz. Het gaat er dus niet om of je creatief bent, maar dat je een mooie herinnering maakt op jouw manier die je herinnert aan wat jóu gelukkig maakt.

Het lijkt me heel leuk om dit voor jou te organiseren. 

 

Ik ben Ingrid van der Heijden. Gelukkig getrouwd en moeder van 3 pubermeiden.

In 2013 heb ik de stap gezet om (hoog)gevoelige volwassenen en kinderen te gaan begeleiden op hun pad naar een gelukkig leven, waarin ze zichzelf mogen zijn en ieder mag stralen op zijn/haar manier.

In eerste instantie heb ik me vooral gericht op 1 op 1 trajecten richting onderwijs (Ik leer leren en Ik leer Anders), maar gaandeweg voelde ik steeds duidelijker dat mijn hart ligt bij mensen in hun kracht zetten en laten fonkelen!

Ik heb vele kinderen en hun ouders mogen coachen in mijn eigen praktijk, op de basisschool waar ik 22 jaar heb gewerkt en bij Het Levensatelier.

Omdat ik steeds meer voel dat ik het heel fijn vind om échte verbinding tot stand te brengen, ben ik begonnen met het organiseren van FonkeLINK workshops.

FonkeLINK staat voor Liefdevol, Intuïtief, Nabij, Komen; waarbij ik graag de verbindende LINK ben.

Steeds weer zie ik mensen na een fijne middag of avond blij naar huis toe gaan en dat maakt ook mij gelukkig 🙂

 

Deze FonkeLINK workshop wil ik graag voor jou organiseren, omdat het voor mij en voor jou als een cadeautje zal zijn !

Op dit moment is er geen rode-draad workshop ingepland. Heb je interesse mail me via info@fonkelcoaching.nl, bij minimaal 6 deelnemers plannen we samen een nieuwe workshop in!

Reserveer je plek

WhatsApp chat