Lijkt het jou ook heerlijk om écht te LINKEN met JOUW moeder/dochter(s)?

Gun jij jezelf en JOUW moeder/dochter vanaf 16 – 86 jaar een fijne avond samen?

Lijkt het jou ook zo fijn om even alleen maar gericht te zijn op elkaar? Of kom je samen met oma-moeder-dochter of neem je je zus mee..dat is ook allemaal mogelijk!

Hoe fijn is het om elkaar met een positieve insteek nóg beter te leren kennen, waarbij je ook nog eens verwend wordt met een potje thee of koffie met iets lekkers erbij?

Zou jij het ook leuk vinden om enige tijd na de workshop nog een fijn cadeau te ontvangen van je moeder/dochter? 

Onderstaande foto’s geven een beeld van de moeder-dochteravond die bij mij thuis plaatsvond.

 

Kom dan naar een FonkeLINK avond voor moeders en dochters vanaf 16 – 86 jaar.

Dit wordt géén “zweverige” avond; wel een hele speciale avond voor jullie beiden!

Tijdens deze FonkeLINKavond gaan jullie elkaar op een speelse en positieve manier nóg beter leren kennen. Dit doen we niet in de grote groep; na de gezamenlijke opening gaan jullie lekker bij elkaar zitten en met behulp van vragen samen LINKEN. 

Ik beloof je dat jullie met een fijn gevoel naar huis gaan en jullie ontvangen later thuis ook nog een hele leuke verrassing van  elkaar.

 

Dit is wat eerdere deelnemers zeggen over de FonkeLINKavond voor moeder en dochter:

Julia:

 

Ik ben opgelucht, ik weet nu beter wat mijn moeder denkt en ga met een fijn gevoel naar huis. Je was niet opdringerig, heel open en aardig en hebt een prettige stem.

Femke:

 

Ik vond het fijn om samen te lachen om kleine dingetjes. We hebben samen over dingen gepraat, waar we het normaal niet zo snel over zouden hebben. Je was duidelijk, zachtaardig en heel erg gastvrij.

Anita; 

 

Ik wilde graag even quality-time met mijn dochter. We hebben samen gekletst over vroeger en goed naar elkaar kunnen luisteren.

Elise

Ik vond de vragen over hoe mama naar mij kijkt en wat ze speciaal aan me vindt fijn. Het waren leuke vragen.

Karin:

Deze avond heeft voor mij bepaalde zaken bevestigd die we beiden wel wisten, maar het was gewoon fijn om het samen uit te spreken en te horen van elkaar. Dit was heel bijzonder. Het voelde fijn bij jou; vertrouwd en in een goede “vibe”.

Ingrid:

Jouw workshop gaf mij een mooie kans om écht in gesprek te komen met mijn moeder, proberen verbinding te maken en het niet alleen over koetjes en kalfjes te hebben. Ons gesprek was heel open en positief en de neutrale omgeving en jouw rustige aanpak en het gevoel dat je gaf dat alles oké is, droeg daar aan bij.

Binnenkort wordt er weer een nieuwe avond gepland!

Deze avond kost slechts 15 euro per persoon voor een avond échte verbinding mét koffie of thee en iets lekkers erbij! Tevens ontvangen jullie later thuis nog een hele fijne verrassing van elkaar!

WhatsApp chat